Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредно скърцане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря, ще го имам в предвид, че тази седмица ще я закарам на преглед след заплата Странното е, че когато пуснах темата скърцането беше непоносимо, а сега почти не го усещам.

Comment

Да си минавал през локви, автомивка?

Comment

Ами... днес точно я закарах на автомивка Но и от преди това беше доста по-добре последните няколко дни.

Comment

Направо колега, ако може кажи от какво се получава да дам леки насоки на човека, който ще гледа колата. Благодаря!

Comment

Ами от някои томпон(и) ще да е, но от кои - божа работа, най-добре в сервиз да се види. При мен си мислех, че е от стабилизиращата щанга - всеки път като валеше или минех през автомивката и се намокреха наставаше тишина.
            Като свалиха долните носачи обаче (на единия шарнира беше заминал и за това се наложи), се оказа че именно от техните тампони е скърцало в купето и със смяната им се оправи.

Най-добре в сервиз да и хвърлят едно око за да избегнеш излишни разходи, които може и да не разрешат проблема.

Успех

Comment

Така и ще направя, в четвъртък я карам да я погледнат. Благодаря и дано мина възможно най-леко!

Comment

90% от случаите са тампоните на горните носачи
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Колега ако може проверете тампоните на стабилизиращата щанга... моите бяха здрави и скърцаха все едно горния носач скърца...! Махнах щангата докато си намеря ладови тампони, но сега се замислям дали да я връщам тая пущина... не карам като Шумахер все пак и не ми направи впечатление колата да е по нестабилна... само повечко се накланя в завой, но пък возията е по-мека без щангата!
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.

Comment

Working...
                  X